Lütfen bekleyiniz...

Lütfen bekleyiniz...





Sayfa Yükleniyor

Beklediğiniz için teşekkürler!

Disneyland Turu
ESNEK TUR AVANTAJIYLA
Kendi turunuzu kendiniz tasarlayın
Esnek Tur ve Kafileli Tur Nedir?

Esnek Turlar Kendi turunuzu kendiniz tasarlayın!

Her gün kesin hareketlidir. 440 destinasyona dilediğiniz tarihte tur düzenleyebilirsiniz.

Şehir merkezine ve önemli yerlere yakınlığına göre arzu ettiğiniz oteli seçebilirsiniz.

İstediğiniz havalimanını siz seçebilirsiniz.

İstediğiniz havayolunu siz seçebilirsiniz.

İstediğiniz kalkış/dönüş tarihini ve uçuş saatlerini dilediğiniz gibi siz seçebilirsiniz.

Rezervasyonunuz onaylandığı an uçak biletiniz kesilir ve otel rezervasyonunuz yapılır.

Turunuz size özeldir. 2 kişi dahi olsanız, turunuz kesin kalkışlıdır.

İndiğiniz havalimanında sizi özel araç karşılar.Transferiniz size özel gerçekleşir.

Paket içeriği; otel, uçak, transfer ve 40’a yakın destinasyonda Türkçe rehberlik şeklindedir.

Türkçe rehberlik hizmetimizin olduğu yerlerde 40 destinasyon) tercih ettiğiniz ekstra turu satın alabilirsiniz.

Bir gruba bağlı kalmadan dilediğinizce gezebilirsiniz.

Kafileli Turlar Bizim tasarladığımız turlara katılın!

Her gün hareketli değildir, belirli kalkış tarihleri vardır.

İstediğiniz oteli seçemezsiniz. Belirlenen otel veya otellerde kalırsınız. Konaklama yapacağınız otel veya otellerin bilgisi tur hareket tarihine 48 saat kala kesinleşir.

Belirlenen havalimanını Örnek: Sabiha Gökçen ya da İstanbul Havalimanı) kullanırsınız. Tüm detaylar tur hareket tarihine 48 saat kala kesinleşir.

Belirlenen havayolunu kullanırsınız. Tüm detaylar tur hareket tarihine 48 saat kala kesinleşir.

İstediğiniz kalkış/dönüş saatini siz seçemezsiniz. Café Tur’un belirlediği uçuş saatlerine bağlı kalırsınız. Tüm detaylar tur hareket tarihine 48 saat kala kesinleşir.

Rezervasyonunuz kesinleşse bile uçak biletinizi ve otel konfirmelerinizi gezi tarihine 48 saat kala alabilirsiniz.

20/40 kişilik gruplarla gerçekleştirilir.Kesin kalkışlı olabilmesi için yeterli çoğunluğun sağlanması beklenir.

Tüm transferler, tur programı ve geziler grupla birlikte otobüs ile ve tur programına bağlı kalarak gerçekleşir.

Paket içeriği; otel, uçak, transfer, Türkçe rehberlik hizmeti şeklindedir.

Gezi boyunca satın alacağınız ekstra turlar olacaktır.

Gruba bağlı kalırsınız ve geziler kısıtlı sürede grupla birlikte gerçekleşir.

Nasıl rezervasyon yaparım?

Kesin Hareketli

Turistik vize işlemleri



Bayram dönemleri ve diğer özel dönemlerdeki seyahatlerinizi planladığınız tarihte gerçekleştirmek için vize başvurularınızı seyahat tarihinden min. 30 gün önce yapmanız gerekmektedir.

Fransa seyahati gündemi olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının seyahatleri öncesi Fransa vizesi almaları gerekmektedir.

Umuma mahsus pasaport sahiplerinin Fransa vizesi almaları zorunlu olurken resmi pasaport sahibi kişiler ise 180 gün içerisinde 90 günü aşmama koşuluyla Fransa vize işlemlerinden muaftır.
Ayrıca Fransa vize başvuru işlemleri için parmak izi uygulaması, özel fotoğraf çekimi ve mülakat gibi vize işlemleri için bir takım prosedürler bulunmaktadır.

Fransa vize başvuru formu ve vize başvuru evraklarının ideal bir şekilde düzenlenmesi ile birlikte Fransa Konsolosluğunun yetkilendirmiş olduğu vize merkezlerinden Fransa vizenizi alabilirsiniz. Fransa Konsolosluğu direk olarak yapılan vize başvurularını kabul etmemektedir. Fransa Konsolosluğu tarafından yetkilendirilmiş danışmanlık firmaları aracılığıyla Fransa vizesi talebinde bulunabilirsiniz. Fransa vize işlemleri hakkında karar verecek olan en yetkili kurum ise Fransa Konsolosluğu’dur.

Vize işlemlerinizi şahsi yürütebileceğiniz gibi vize işlemlerinizin tüm süreçlerini Café Tur sizin adınıza yürütebilir, sizlere asistanlık hizmeti verebilir.

Vize ücreti : 125 Euro(servis bedeli dahildir)

ÖNEMLİ :

01 Nisan 2010 tarihinden itibaren, 10 yıldan eski olan pasaportlar Fransa temsilciliklerince işleme alınmayacaktır. Pasaportunuzu ilk aldığınızı tarihi dikkate alarak başvurunuzu yapmanız önemle rica olunur.Ayrıca; pasaportunuzda en az 2 adet boş vize sayfası bulunmak zorundadır. (Gümrük sayfalarına kesinlikle vize tatbik edilmemektedir.)

Fransa Vize Başvurusunda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için geçerli hususlar.

01 Nisan 2010 tarihinden itibaren, 10 yıldan eski olan pasaportlar Fransa temsilciliklerince işleme alınmayacaktır.

Pasaportunuzu ilk aldığınızı tarihi dikkate alarak başvurunuzu yapmanız önemle rica olunur.Ayrıca; pasaportunuzda en az 2 adet boş vize sayfası bulunmak zorundadır. Gümrük sayfalarına kesinlikle vize tatbik edilmemektedir.

Lacivert (umumi) Pasaport'a sahip kişiler vize almak zorundadır.

Yeşil (hususi) pasaport, gri (hizmet) pasaport ve kırmızı (diplomatik) için vize istenmemektedir.

Pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.

Fransa Başkonsolosluğu ve Büyükelçiliği pasaportların 2. sayfasındaki hamilinin imzası kısmının pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalı olmasını istemektedir.

Vize başvuru formları eksiksiz olarak büyük harfle doldurulmalı ve mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır.

Son 3 yıl içerisinde 30 gün kalış süresinden daha kısa süreli vizesi bulunan yolcuların pasaportları, daha önce hiçbir Schengen vizesi bulunmayan yolcuların pasaportları ile aynı kategoride değerlendirilmektedir.

Bu tarz pasaportların banka hesaplarının bulunduğu şubeden antetli kağıda yazılı mevduat bakiyelerini almaları; varsa tapu, kredi kartı ve varsa araç ruhsatlarının birer fotokopilerini mutlaka başvuru esnasında hazır bulunması gerekmektedir.

Fransa Başkonsolosluğu ve Büyükelçiliği tüm vize başvurularında yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz 2 adet vesikalık fotoğraf istemektedir. İstenilen özelliklere sahip olmayan fotoğrafların vize başvurusu kesinlikle kabul edilmemektedir.

Yeni pasaport almış olan, pasaportunda hiç vizesi bulunmayan ve daha önceki başvurusunda red almış olan yolcular başvuru için Pasaport Şube Müdürlüğü’nden alacakları protokol yazısı ile müracaat edebilirler.

Anne ve baba ayrı yada herhangi birisi ile seyahat edecek olan 18 yaşından küçük çocuklar için Noter onaylı muvafakatname istenmektedir.

Fransa (Schengen) vize başvurusu için tüm Schengen ülkelerini kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur. (Seyahat Sağlık Sigortası tüm başvurularda tarafımızca yapılmaktadır.)

  • SSK'lı Çalışan için turistik vize başvurusunda gerekli evraklar
    Vize başvuru için Pasaport Süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,

    Pasaportun 2. sayfasındaki ''Hamilinin İmzası'' bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir,

    Vize başvuru formu eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır,

    Şirket antetli kağıdına başvuru yapılan konsolosluk yada elçiliğe hitaben, seyahatin amacı açıkça belli olacak şekilde İngilizce veya Fransızca olarak yazılmış ve imza sirküsünde imzaları olan yetkililer tarafından kaşelenip&imzalanmış vize talep dilekçesi,

    Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın ve soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği tur voucherı yada otel konfirmesinin fotokopisi,

    Başvuru sahibine ait yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet biometrrik 

    Süresi geçmemiş olan imza sirküsü yada beyannamesinin fotokopisi,

    Şirketin bağlı bulunduğu Ticaret yada Sanayi odasından son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi fotokopisi,

    Baro yada Odalara bağlı olanlar bağlı bulundukları kurumdan alacaklardır.

    Şirketin en son döneme ait vergi levhası fotokopisi,

    Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri,

    Tüm Schengen ülkelerini kapsayan 30,000 euro teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur, (Seyahat Sağlık Sigortası tüm başvurularda tarafımızca yapılmaktadır.)
    Evliyseniz evlilik cüzdanı fotokopisi,
    Başvuruda bulunan yolcunun SSK işe giriş bildirgesi fotokopisi,

    İşe girişi 1 yıldan kısa süreli olan yolcular bir önceki çalıştıkları işyerinden eski SSK işe giriş bildirgelerini almak zorundadır.
    SSK hizmet dökümü,

    Çalışmakta oldukları işyerinden maaş bordro fotokopisi,

    Maaş bordrosu son 3 aylık döneme ait olmalıdır.

    Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi yada bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin (ad ve soyad) yer aldığı hesap dökümü,

    T.C. Kimlik Numarası yazılı olan nüfus cüzdanınızın okunaklı arkalı&önlü fotokopisi,

    Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların TAPU fotokopileri,

    Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların RUHSAT fotokopileri,

    Varsa üzerinize kayıtlı bulunan KREDİ KARTI fotokopisi,

    Uçak biletinizin fotokopisi,
  • Şirket Ortağı için turistik vize başvurusunda gerekli evraklar
    Vize başvuru için Pasaport Süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,

    Pasaportun 2. sayfasındaki ''Hamilinin İmzası'' bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir,

    Vize başvuru formu eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır,

    Şirket antetli kağıdına başvuru yapılan konsolosluk yada elçiliğe hitaben, seyahatin amacı açıkça belli olacak şekilde İngilizce türkeçe veya Fransızca olarak yazılmış ve imza sirküsünde imzaları olan yetkililer tarafından kaşelenip&imzalanmış vize talep dilekçesi,

    Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın ve soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği tur voucherı yada otel konfirmesinin fotokopisi,

    Başvuru sahibine ait yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet biometrik resim 

    Süresi geçmemiş olan imza sirküsü yada beyannamesinin fotokopisi,

    Şirketin bağlı bulunduğu Ticaret yada Sanayi odasından son 3 ay içerisinde alınmış faaliyet belgesi fotokopisi,
    *** Baro yada Odalara bağlı olanlar bağlı bulundukları kurumdan alacaklardır.
    Şirketin en son döneme ait vergi levhası fotokopisi,
    Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri,
    Tüm Schengen ülkelerini kapsayan 30,000 euro teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur. (Seyahat Sağlık Sigortası tüm başvurularda tarafımızca yapılmaktadır.)
    Evliyseniz evlilik cüzdanı fotokopisi,
    Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi yada bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin (ad ve soyad) yer aldığı hesap dökümü,
    T.C. Kimlik Numarası yazılı olan nüfus cüzdanınızın okunaklı arkalı&önlü fotokopisi,
    Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların TAPU fotokopileri,
    Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların RUHSAT fotokopileri,
    Varsa üzerinize kayıtlı bulunan KREDİ KARTI fotokopisi,
    Uçak biletinizin fotokopisi,
  • Avukat, Doktor, Eczacı için turistik vize başvurusunda gerekli evraklar
    Vize başvuru için Pasaport Süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,

    Pasaportun 2. sayfasındaki ''Hamilinin İmzası'' bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir,

    Vize başvuru formu eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır,

    Konsolosluk yada elçiliğe hitaben, seyahatin amacı açıkça belli olacak şekilde İngilizce veya Fransızca olarak yazılmış ve imzalanmış vize talep dilekçesi,

    Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın ve soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği tur voucherı yada otel konfirmesinin fotokopisi,

    Başvuru sahibine ait yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık fotoğraf,

    Süresi geçmemiş olan imza sirküsü yada beyannamesinin fotokopisi,

    Avukatlar bağlı bulundukları Barodan kayıtlı olduklarına dair yazı almaları gereklidir,

    Doktorlar bağlı bulundukları Tabipler Odasından kayıtlı olduklarına dair yazı almaları gereklidir,

    Eczacılar bağlı bulundukları Eczacılar Odasından kayıtlı olduklarına dair yazı almaları gereklidir,

    Şirketin en son döneme ait vergi levhası fotokopisi,

    Şirkete ait ticaret sicil gazetesi fotokopileri,

    Tüm Schengen ülkelerini kapsayan 30,000 euro teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur, (Seyahat Sağlık Sigortası tüm başvurularda tarafımızca yapılmaktadır.)

    Evliyseniz evlilik cüzdanı fotokopisi,

    Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi yada bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin (ad ve soyad) yer aldığı hesap dökümü,

    T.C. Kimlik Numarası yazılı olan nüfus cüzdanınızın okunaklı arkalı&önlü fotokopisi,

    Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların TAPU fotokopileri,

    Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların RUHSAT fotokopileri,

    Varsa üzerinize kayıtlı bulunan KREDİ KARTI fotokopisi,

    Uçak biletinizin fotokopisi,
  • Emekliler için turistik vize başvurusunda gerekli evraklar
    Vize başvuru için Pasaport Süresi en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,

    Pasaportun 2. sayfasındaki ''Hamilinin İmzası'' bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir,

    Vize başvuru formu eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır,

    Konsolosluk yada elçiliğe hitaben, seyahatin amacı açıkça belli olacak şekilde İngilizce veya Fransızca olarak yazılmış ve imzalanmış vize talep dilekçesi,

    Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın ve soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği tur voucherı yada otel konfirmesinin fotokopisi,

    Yolcunun adı ve soyadı yazılı olan emeklilik cüzdanının fotokopisi,

    Emeklilik maaşının net olarak belli olduğu banka hesap cüzdanının ve banka kartının fotokopisi,

    Tüm Schengen ülkelerini kapsayan 30,000 euro teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur, (Seyahat Sağlık Sigortası tüm başvurularda tarafımızca yapılmaktadır.)
    Evliyseniz evlilik cüzdanı fotokopisi,

    Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi yada bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin (ad ve soyad) yer aldığı hesap dökümü,

    T.C. Kimlik Numarası yazılı olan nüfus cüzdanınızın okunaklı arkalı&önlü fotokopisi,
    Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların TAPU fotokopileri,

    Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların RUHSAT fotokopileri,

    Varsa üzerinize kayıtlı bulunan KREDİ KARTI fotokopisi,

    Uçak biletinizin fotokopisi,
  • Ev Hanımları için turistik vize başvurusunda gerekli evraklar
    Vize başvuru için Pasaport Süresi seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay ve üzeri olmalıdır,

    Pasaportun 2. sayfasındaki ''Hamilinin İmzası'' bölümü, pasaportun sahibi tarafından muhakkak imzalanmış olması gereklidir,

    Vize başvuru formu eksiksiz olarak, okunaklı, büyük harflerle ve siyah renkte yazan kalemle doldurulmalıdır ve pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır,

    A4 kağıdına evli olmanız halinde eşiniz, bekar olmanız halinde anne ve babanız tarafından başvuru yapılan konsolosluk yada elçiliğe hitaben, seyahat esnasında yapacağınız tüm harcamaları karşılayacaklarına dair Türkçe olarak yazılmış ve imzalanmış vize talep dilekçesi,

    Başvuru sahibine ait yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olan 2 adet vesikalık fotoğraf,

    Seyahat esnasında konaklama yapacağınız otelden adınızın ve soyadınızın ve kalacağınız tarihlerin açıkça belirtildiği tur voucherı yada otel konfirmesinin fotokopisi,

    Evliyseniz Evlilik Cüzdanı fotokopisi,

    Tüm Schengen ülkelerini kapsayan 30,000 euro teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur, (Seyahat Sağlık Sigortası tüm başvurularda tarafımızca yapılmaktadır.)

    Uçak biletinizin fotokopisi,

    Mali durumunuzu belgeleyen güncel ve bakiyesinde belli miktarda para bulunan banka hesap cüzdanı fotokopisi yada bankadan alınacak ve hesap sahibine ait bilgilerin (ad ve soyad) yer aldığı hesap dökümü,

    Varsa üzerinize kayıtlı bulunan taşınmazların TAPU fotokopileri,

    Varsa üzerinize kayıtlı bulunan araçların RUHSAT fotokopileri,

    Varsa üzerinize kayıtlı bulunan KREDİ KARTI fotokopisi,


Memnuniyetiniz için çalışıyoruz

2000 yılından beri, 19 yıllık birikimimizle,
başarının koşulsuz basamağının müşteri
memnuniyetini ve güvenini sağlamak
olduğunun bilincinde bir turizm şirketi
olarak, tüm ekibimizle, tatillerini bize
emanet eden dünya gezginlerinin
memnuniyeti için çalışıyoruz.

Güveninizi önemsiyoruz

Tercihlerinizi hayallerinize göre
belirlemenizde yardımcı olmak ve en
doğru seçimleri yapabilmeniz adına
seyahat danışmanınız olarak, vaat
ettiğimiz hizmeti doğru anlatabilmek
ve tam karşılığını verebilmek için
çalışıyoruz.

En fazla tur alternatifini biz sunuyoruz

440’dan fazla tatil destinasyonuna 2 ila 14
gece alternatifiyle, en gözde tatil
destinasyonlardan en ücra köşedeki
destinasyonlara kadar, Türkiye’nin en geniş
tur alternatifini sunan turizm şirketiyiz.

Teknolojide öncüyüz

Türkiye’de teknolojik yatırımlarımızla ve
inovasyonlarımızla turizm sektörünün
öncüsüyüz. 2 ila 14 gece alternatifiyle
1750’nin üzerinde her gün kesin hareketli
turlarımızda, havayolu ve otellerle
doğrudan sistem entegrasyonumuz
sayesinde istediğiniz oteli ve istediğiniz
havayolu şirketini seçerek hangi hizmeti
alacağınıza siz karar verebilirsiniz.




  6 Taksit
Peşin Fiyatına 3+2 Taksit
  6 Taksit
Peşin Fiyatına 3+2 Taksit
  6 Taksit
Peşin Fiyatına 3+2 Taksit
BDDK yönetmeliğine göre yurt dışı seyahat harcamalarında 6’dan fazla taksit yapılamamaktadır.